úterý 3. listopadu 2009

Baphomet

Nedávno jsem četl článek o rockovém klubu Baphomet od xendera Xenno na blogu Globe. Překvapivě jsem včera dostal pozvánku na párty do tohoto klubu a ejhle čekalo na mě milé překvapení. Klub doznal vnější i vnitřní změny.

U vchodu vás vítají dva, snad padlí andělé, kteří stojí na podstavcích s tajemným nápisem v cizím jazyce. Symboly v nápisu hoří barvou ohně. Hlavice sloupů jsou korunovány čtyřmi velkými lidskými lebkami. Padlý anděl však myslím byl jen jeden, že ano?

Uvnitř je velký hořící parket, na němž se pohybují obrazy a symboly, až se z toho člověku motá hlava. Po vyčerpávajícím tanci a hudbě, dá každý zavděk nějakému drinku u velmi stylového baru. Popřípadě se oddá jemnému lenošení na velkém sofa, kde je několik možností relaxovat na poseballech, a to i ve dvou. Mimochodem ty sofa jsou dvě, přičemž jedno je blízko parketu.

Já osobně sice nejsem příznivcem hudby, která se tam hraje, ale když si ji vypnete, tak to vůbec nevadí. Cesta do klubu je snadná, stačí jen použít tento SLurl.

Nespalte se!






Žádné komentáře: