pondělí 23. listopadu 2009

Ako sa stať modelkou?

(Pozn.: Jak jistě víte, in-world časopis Globe v Second Life skončil nadobro. Po dohodě a s jejím svolením, zde opublikuji článek, který je od Sandriky Broono. Coral Ducatillon)

Milí čitatelia, v tomto vydaní magazínu Globe vám prezradíme informácie, ktoré Vás určite zaujímajú. Touto zaujímavou témou nie je nič iné ako Modeling. Urobili sme rozhovor s Top Modelkou Divou Lilliehook, ktorá nám povedala ako sa stať modelkou. Nie je to tak ľahké, ako sa to zdá. Modeling je náročný finančne a vyžaduje tvrdú, každodennú prácu. Keď Diva začínala modelingovú kariéru v Second Life, neexistovali ešte akadémie, ktoré v súčasnosti sú, a dá sa k ním pripojiť.

"Keď som ja začala modeling pred dvoma rokmi, neboli žiadne akadémie, riaditeľ nám urobil HUD na chodenie po móle, ale všetky modelky sme spadli z móla a zamrzli," (smiech) hovorí Diva Lilliehook.

Po tejto skúsenosti Diva ukončila svoju modelingovú kariéru a dala si pauzu. Po roku sa opäť začala zaujímať o modeling a začala navštevovať dve akadémie.

"Stať sa modelkou nie je vôbec ľahké, všetky dievčatá sú šarmantné a treba vedieť zaujať niečím špeciálnym, musíte sa správať veľmi profesionálne. Mojou radou pre mladé dievčatá, ktoré sa chcú stať modelkami, by som povedala asi toľko, aby sa zapájali do rôznych otvorených modelingových skupín, chodievali na módne prehliadky, aby vlastne zistili, čo sa na tom móle deje, treba sa upravovať, slušne správať, byť komunikatívny, vedieť sa prispôsobiť požiadavkám (napr. u fotografa) a počúvať všetky pokyny," radí Diva Lilliehook.

Jej sláva dosiahla vrchol, keď začala pracovať pre Avenue Modeling agency, čo je jedna z najlepších a najprestížnejších modelingových agentúr v Second Life. V súčasnosti svoju modelingovú kariéru ukončila a pracuje len pre Avenue Modeling agency. Stala sa z nej dizajnérka a otvorila si obchod s názvom "Lace". Prajeme jej veľa šťastia v novom podnikaní a taktiež prajeme aj Vám veľa šťastia s vašou modelingovou kariérou.

Malá rada na záver: Svoj inventár majte vždy usporiadaný aby sa vám nestalo že na prehliadke nebudete vedieť nájsť rôzne veci, čo budú od Vás požadovať.

Preložila a napísala Sandrika Broono



Žádné komentáře: