úterý 22. června 2010

Nymfa

Avatar je sociální tvor, který tančí na hranici mezi fikcí a skutečností.

(Mark Stephen Meadows: I, Avatar – The Culture and Consequences of Having a Second Life)
SeMořské hlubiny jsou v Second Life stejně tajemné, temné a hluboké jako v našem skutečném světě. Jejich prozkoumávání může mít někdy až překvapivé výsledky. Jací tvorové asi žijí nebo pobývají v takových hlubinách? Co třeba takové nymfy! V řecké mytologii to byly vodní, lesní a horské bohyně či polobohyně. Všechny byly krásné, jejich posláním byl zpěv, tanec, zábava. Vyskytovaly se obvykle ve společnosti jiných přírodních tvorů, jako jsou Siléni, Satyrové, Panové nebo i ve společnosti bohů, často to byl Apollón, Dionýsos nebo Hermés či Artemis.

Jednou jsem se koupal v hlubinách na simu Mortifera. No spíš ty hlubiny prozkoumával. Překvapení na sebe nedalo dlouho čekat. Ve stínu útesu se zjevila nějaká nymfa. Chvíli jsme jen oba postávali a okukovali se, aniž bychom spolu nějak konverzovali. A když se snesla tma a jen pouhé záblesky světla pronikaly až k nám, jsem se přiblížil a oslovil ji.

Kupodivu jsme mluvili stejným jazykem a z nymfy se vyklubala příjemná děvčica. Chvíli jsme pokecali a protože ráda tancuje a já taky, tak jsme to později rozjeli na parketě v jednom klubu. Jeho jméno jsem však zapomněl.

A pak že se nevyplácí hledat v hlubinách Second Life.

SLurl: Mortifera

(Zdroj: Wikipedia)

Pozn: Fotografie jsou zveřejněny se svolením zpodobněné avatarky.













Žádné komentáře: