úterý 17. března 2009

1 milion lindenů za 45 minut!

Dnes jsem dostal do Emailu krátkou noticku o jedné akci, která proběhla včera v SL. Celý článek je na The Secondlife Newspaper. Musím se s vámi o tom podělit.

Charita není jen doménou reálného světa, tak v Second Life existují její různé formy, např. pomoc chudým ve třetím světě, adopce dětí na dálku, za všechny bych uvedl projekt, který propaguje Fanda Ryba – Bwindi Orphans – nebo pomoc nemocným AIDS formou darů, o které jsem psal zde. Existuje samozřejmě forma sponzorovaní simů pomocí darů od avatarů a to je případ včerejší akce.

Jak můžete vidět na obrázku, taková situace byl asi 15 minut po otevření oděvního veletrhu na souostroví 9 simů. V tu dobu už tam bylo na 300 lidí. Během 45 minut, zatímco na středním simu probíhala taneční párty, bylo na darech pro sim vybráno neuvěřitelných 1 000 000 lindenů! Neuvěřitelné!

A co tam můžete naleznout? Dámské a pánské oblečení, boty, módu obecně, modu stylu Gothic, Neko, středověkou nebo viktoriánskou, či lovit poklady.

Je tam bohužel dost velký nátřesk a doporučuje se mít na sobě, pokud možno minimální počet věcí, aby jste se mohli volněji pohybovat. Ne však do naha!

SLurl: The Mediterranean Sea

(Zdroj: The Secondlife Newspaper)

Žádné komentáře: