úterý 17. února 2009

Second Life 10


Tak jsem se dopracoval k jubilejnímu 10. příspěvku o zajímavých místech v Second Life. Dnes ho však pojmu trochu jinak a sice, nebudu představovat zajímavá místa, na která jsem narazil, ale představím jeden projekt, který s touhle tématikou úzce souvisí. Jedná se o projekt „Koinup“. Je to „sociální síť pro váš virtuální život“, jak hlásá jeden z titulků na úvodní straně webu. Další se hned přidává: „Nejlepší místa virtuálních světů. Potkávej avatary, sdílej svůj virtuální život.“ Registrace není podmínkou, ale s ní můžete získat následující výhody:

  • Možnost volně nahrát obsah (obrázky, videa, texty) až do kapacity 1,5 GB.
  • Mít svou osobní webpage.
  • Komentovat obsah Koinup a přidávat tags (štítky) k věcem svých přátel.
  • Užívat si vzrušující život Koinup.
  • Stát se nejsuprovějším členem Koinup.

Sdílení se netýká jen světa Second Life, ale také The Sims 2, World of Warcraft, IMVU, OpenSim, Lively, vSide, Kaneva, There a The Other Words.
Novinkou je HUD, který lze zakoupit na Xstreet za 0 L$. Jeho nasazením můžete prozkoumávat svět SL a zjistit, zda už někdo přidal a nafotil daný sim na Koinup. Ovládání je jednoduché a dobře popsané v přiloženém notecard.
Jste typ, co rád zkoumá a vyhledává nová místa v SL? Nebo jste typ, co to dělá nerad a dá si poradit? Tak přesně pro Vás je Koinup se všemi jeho možnostmi! Užívejte si!

(Zdroje: Koinup, New World Notes)

Žádné komentáře: