úterý 27. ledna 2009

Second Life 8

Dnes se opět vrátíme do světa Second Life a dnes vám opět představím pár zajímavých míst, na které jsem našel tipy na blogu New World Notes.

Ačkoliv nejsem věřící, ač pokřtěn, vždy mě fascinovala architektura a interiér kostelů. Jeden takový stojí na simu Visit Mexico 3. Tento sim je součástí tří simů, které vás zavedou do Mexika starých Mayů, Olméků a Aztéků.



Draci se snad objevují všude i mezi lidskými avatary, ale dračího avatara také můžete mít. Stačí zaskočit na sim Aggro a vybrat si.



Moře je zdrojem života, ale také se v něm dá bydlet, prozkoumejte podmořské hlubiny na Vernian Sea.



Slovo templum znamená v latině chrám a od něj vzniklo pojmenování templářských rytířů, kdysi největšího a nejmocnějšího křesťanského rytířského řádu středověku. Celý název řádu zněl Chudí rytíři Krista a Šalomounova chrámu (Pauperes commitiones Christi templique Salomonici). Řád byl založen roku 1118 nebo 1119 jako důsledek první křížové výpravy do Svaté země (1096-1099). Slovo obscurum znamená temný. A Templum ex Obscurum je něco, co musíte vidět. Moje fotky jsou jen slabým odvarem, ale video na YouTube je mnohem lepší.







Teleporty:

Visit Mexico 3
Aggro
Vernian Sea
Templum ex Obscurum

(Zdroj: Wikipedia.org)

Žádné komentáře: