sobota 7. srpna 2010

Jazzový ples

Je to tak trochu divná kombinace slov „jazz“ a „ples“, ale jak za chvíli vysvětlím, má smysl. Už se stalo jakousi tradicí, že se jednou za měsíc, a to první pátek v měsíci, koná ples v městě Bohemia. Avataři, kteří přijdou na tento ples, si obléknou svoje nejlepší společenské šaty a v nádherné atmosféře protančí celý večer, možná až do rána. Tradičně tenhle večer hraje jako DJ Tirsor Benelli (stejně jako každý pátek v Plážovém klubu na Bohemii).

Včerejší pátek však byl jiný, protože Tirsor je na dovolené v RL, tedy mimo dosah Second Life. A tak se stalo, že někdo jiný zorganizoval akci, sice nazvanou „Jazzový ples“, ale bylo to tak v trochu jiném duchu. Lidé sice byli oblečeni jako na ples, ale muzika byla jazzová. Zpívali Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Frank Sinatra a další.

Večer se nesl v nádherném duchu a přišlo docela dost lidí. Jej, jsem se nezmínil, kde se to konalo, no přece v Café LA FABRIQUE.

No a jak to tam vypadalo? Mrkněte.

P.S. Nakonec jsem přidal jedno video z YouTube. Není to sice jazz, ale on je jazzman, i když sám o sobě říká, že to co hraje, je pop jazz.

Slurl: Café LA FABRIQUE







Žádné komentáře: