pondělí 16. června 2008

Tajemné podzemí

„Tajemná zákoutí, přítmí někde v rohu, tmavá šmouha na stěně, snad kdysi krvavě rudá, zvuky kapající vody, skřípějících trubek či pištících krys. To vše pokryto pavučinou času. Vzpomínka na svět, kdy vše bylo snadné a vše bylo možné. Ztracená a zapomenutá civilizace, oběť vlastní zkázy.

Bloudím a stále nenalézám. Vlastně ani nevím, jak jsem se sem dostal. Prostor kolem se rozšiřuje a zase zmenšuje, mlha houstne a rozplývá se. Obrazy se mi míhají před očima, jako světlušky v lese. Choulím se u stěny v pološeru a nevnímám ani prostor, ani čas.

Snad v posledním záchvěvu, koutkem oka zahlédnu záblesk světla. Silou vůle se pokusím vstát a směřuji k tomu světlu. Schodiště se vynořuje z mlhy, vysoké stupně stoupají vzhůru. Konečně osvobozen!“


Nevím, jestli by to tak mohlo být, ale návštěva staronového klubu v nových prostorách mě inspirovala k tomuhle bláznivému textu. Tak bych vás rád všechny protáhl podzemím a ukázal pár míst a taky klub.

Vstoupit do podzemí můžeme tudy



anebo tudy.



Stačí sejít pár schodů, projít dlouhou tmavou chodbou,



projít kolem mříže



seběhnout



a jsme v klubu



a nechybí ani bar.



Jste všichni zváni do X-ka na Angaře. Oproti dřívějším zvyklostem bude tématická párty jen jednou za týden v pátek, v obvyklých 20:00 středoevropského času (GMT + 01:00).

Žádné komentáře: